Een label met informatie

Werken tijdens COVID-19

Publicatiedatum: 13-05

Werken in de corona tijd!

In deze tijden van corona, nu we gelukkig weer mogen werken in de kapsalon, hebben we ons wel aan richtlijnen te houden! deze zouden wij graag met jullie delen om samen goed deze tijd door te komen, maar dat wij wel iedereen zoveel mogelijk  van dienst kunnen zijn.

Werken in de corona tijd!

In deze tijden van corona, nu we gelukkig weer mogen werken in de kapsalon, hebben we ons wel aan richtlijnen te houden! Deze zouden wij graag met jullie delen om samen goed deze tijd door te komen, maar dat wij wel iedereen zo veel mogelijk van dienst kunnen zijn.

 

Gelukkig we mogen weer werken, wat een rare tijd hebben we toch gehad, en zulle we nog even door moeten. Wij mogen wel weer aan het werk maar hebben ons aan richtlijnen te houden die ik hier ook even zou vermelden.

Wij proberen iedereen ook zo vlot en snel mogelijk te helpen, maar kunnen niet iedereen gelijk doen. daarom kan het voorkomen dat de wachttijd voor een afspraak wat langer kan zijn dan dat u van ons gewend bent. Dit zou even om een paar weken gaan om iedereen te kunnen helpen. wij hopen ook hierbij wel een beetje begrip en respect van jullie te krijgen. 

Onze Richtlijnen

  • Kom niet te vroeg ! maximaal 5min voor uw afspraak.
  • Kom ALLEEN ( alleen als begeleider of ouder mag u 1 op 1 mee binnen komen.
  • handen desinfecteren bij binnenkomst
  • maximaal 3 klanten in de salon! (anders even buiten wachten)
  • Kom echt alleen als je je fit voelt!
  • Houd anderhalve meter afstand met andere klanten.
  • Wij doen ons best voor u! Doet u uw best voor ons?
 
Nogmaals wij hopen op uw begrip, zodat wij ook ons werk weer te kunnen doen zodat alles goed doorloopt.